CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20007561
|
2013. június 12.
|
|
|
Hozzávalók: 8 szelet kicsontozott karaj, 50 dkg zöldborsó, 1 csokor petrezselyem, 1 teáskanál liszt, 5 dkg vaj, 1 csipet cukor, só A húst megsózzuk, kis pihentetés után a forró vajon készre sütjük forgatva, majd forró tálra szedjük. A levében elkeverjük a lisztet, felengedjük kevés borsólével (amit megfőztünk), összeforraljuk, sóval, cukorral ízesítjük. A leszűrt borsót belekeverjük, jól átforrósítjuk (de nem forraljuk), meghintjük a vágott petrezselyemmel. Ráöntjük a hússzeletekre és frissen tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|