Helyi Hírek - Független folyóirat   2021.10.23. szombat
Gyöngyi
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 22378563
   « Vissza

Tűzoltósági hírek

 « Tűzoltósági hírek 
2014. március 12.
 

XIV. kerület

Műszaki mentések

Az Egressy út és az Ilka utca kereszteződésében két személyautó ütközött egymással február 7-én délután, egy személy sérüléseket szenvedett.
Február 21-én este az M3-as autópálya bevezető szakaszán szalagkorlátnak ütközött egy Chevrolet, sérülés nem történt. A tűzoltók a forgalmi akadályt megszüntették.
Február 27-én a Lipótvár utcánál egy Ikarus típusú trolibusz ütközött össze egy Opel Vectrával. Vezetőjét a tűzoltók feszítő-vágóval szabadították ki, állapota a helyszínen nem volt megállapítható – kórházba szállították. A raj biztosította a helyszínt, a forgalmi akadályt a BKV emberei szüntették meg.

Szeméttüzek

Egy fémkonténerben égő szemetet egy gyorsbeavatkozóval oltottak el február 9-én a Thököly út 178-ban.
Február 14-én késő délután a Rákospatak utca elején lángoló szemétdombot kellett eloltani egy D-sugárral. Szintén a Rákospatak utcában 5 négyzetméteren égő szemetet oltottak el február 16-án.

Lakásfelnyitások

Egy idős lakót régóta nem láttak szomszédai. A Fogarasi úti, negyedik emeleti lakást február 12-én délután a rendőrség kérésére a raj erőszakkal nyitotta fel, de bent senkit nem találtak.
Február 15-én éjfélkor kihúzós létra segítségével törtek fel egy Pillangó parki, harmadik emeleti lakást a rendőrség hívására. Másnap délelőtt egy Thököly úti lakást az ajtórács leszerelésével nyitottak ki, utat engedve a rendőröknek.
Február 23-án kora reggel egy Kerékgyártó utcai, földszinti társasházi lakást az erkélyajtó üvegének betörésével tettek szabaddá.
Február 28-án a Füredi úton túlsúlyos beteget hoztak le a mentőknek a harmadik emeletről.

Zárlatok

Egy használaton kívüli szállodaépület alagsori karbantartó műhelyében kigyulladt az elektromos szekrény és a kábelek február 16-án a Stefánia úton. A tűzoltók a zárt ajtó felfeszítésével mentek be és végezték el az oltási munkát.
Február 22-én reggel egy Korong utcai lakóépület második emeletén égett a villanyóra, ami károsította az alatta lévő gázórát is. A raj kiérkezése előtt a lakók részben eloltották a lángokat, három lakás bejárati ajtaja megperzselődött. A mentők négy felnőttet és egy gyermeket a helyszínen vizsgáltak meg füstmérgezés gyanújával.
A Czobor utca 21. szám alatti lakóház villanyórája, biztosítékok, vezetékek égtek február 26-án este, amit a tűzoltók egy vödör vízzel eloltottak. Egy személyt a helyszínen láttak el a mentősök.

Égő melléképület

Február 21-én éjfél előtt a Kövér Lajos utca 19-be szólt a riasztás, ahol egy 16 négyzetméteres melléképület tetőszerkezete kapott lángra. Személyi sérülés nem történt.

 

XVI. kerület

Közlekedési baleset

A Rákosi út és József utca kereszteződésében két személyautó karambolozott február 15-én délután, egy sérültet kórházba vitt a mentő. A raj áramtalanította az autókat, a forgalmi akadályt kézi erővel szüntette meg.

Égő szemét

Február 26-án késő este az István király utca végénél 3 négyzetméteren égő szeméthalmot egy D-sugárral oltott el a raj.

Leégett melléképület

Március 2-án 17 óra 22 perckor hívták a tűzoltókat a János utcába, ahol teljes terjedelmében égett egy 20 négyzetméteres melléképület a benne tárolt szerszámokkal, kerti gépekkel együtt. Személyi sérülés nem történt.2014-03-12

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2021. október 13.
2021. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez