Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28655201
   « Vissza

Fűszeres marhasült

 « Receptek 
2014. március 12.
 

Hozzávalók: 1,5 kg marhafelsál, 5 gerezd zúzott fokhagyma, 1 evőkanál olaj, 1-1 kiskanál szárított bazsalikom, kakukkfű, mustármag por vagy mustár, 1-1 kiskanál só és őrölt bors
A húst mossuk le, itassuk le róla a nedvességet és tegyük rácsos falú tepsibe. Egy kis tálban dolgozzuk össze a fűszereket és dörzsöljük be vele a húst, amit a végén szeletelünk fel. A 175 fokra előmelegített sütőben kb. 1 órán át sütjük. Vágódeszkára kivéve, 10 perces pihentetés után felszeleteljük.
Körítésként a hússal együtt sütött, alufóliába csomagolt, héjas krumplit, zöldségsalátát adunk.

                                                                                                                          Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez