CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20007025
|
2007. február 21.
|
|
|
Hozzávalók: 2 pontyszelet személyenként, 1 fej hagyma, 1 csokor petrezselyem, 1 citrom leve, liszt, só, olaj.
A halszeleteket megsózzuk. A hagymát, petrezselymet apróra vágjuk, összekeverjük citromlével és rákenjük a húsra. Egy órán át hűtőben pihentetjük. Ezután a szeleteket lisztben megforgatjuk és forró olajban pirosra sütjük.
Majonézt adunk mellé. A majonézhez két tojássárgáját fakanállal 5 percig keverünk. Két csipet sót adunk hozzá, majd folytonos keverés mellett, cseppenként másfél deci olajat. A olaj biztosan nem válik ki, ha a sózással egyidejűleg egy késhegynyi mustárt keverünk a tojásba.
Jó étvágyat kívánunk!
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|