CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28778118
|
2007. február 21.
|
|
|
Hozzávalók: 2 pontyszelet személyenként, 1 fej hagyma, 1 csokor petrezselyem, 1 citrom leve, liszt, só, olaj.
A halszeleteket megsózzuk. A hagymát, petrezselymet apróra vágjuk, összekeverjük citromlével és rákenjük a húsra. Egy órán át hűtőben pihentetjük. Ezután a szeleteket lisztben megforgatjuk és forró olajban pirosra sütjük.
Majonézt adunk mellé. A majonézhez két tojássárgáját fakanállal 5 percig keverünk. Két csipet sót adunk hozzá, majd folytonos keverés mellett, cseppenként másfél deci olajat. A olaj biztosan nem válik ki, ha a sózással egyidejűleg egy késhegynyi mustárt keverünk a tojásba.
Jó étvágyat kívánunk!
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|