Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.19. péntek
Emma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28778118
   « Vissza

Pikáns pontyszeletek majonézzel

 « Receptek 
2007. február 21.
 
Hozzávalók: 2 pontyszelet személyenként, 1 fej hagyma, 1 csokor petrezselyem, 1 citrom leve, liszt, só, olaj. A halszeleteket megsózzuk. A hagymát, petrezselymet apróra vágjuk, összekeverjük citromlével és rákenjük a húsra. Egy órán át hűtőben pihentetjük. Ezután a szeleteket lisztben megforgatjuk és forró olajban pirosra sütjük. Majonézt adunk mellé. A majonézhez két tojássárgáját fakanállal 5 percig keverünk. Két csipet sót adunk hozzá, majd folytonos keverés mellett, cseppenként másfél deci olajat. A olaj biztosan nem válik ki, ha a sózással egyidejűleg egy késhegynyi mustárt keverünk a tojásba. Jó étvágyat kívánunk!
 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez