CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19961328
|
2014. április 1.
|
|
|
Hozzávalók: 4 fél csirkemell, 2 evőkanál olaj, 4 gerezd zúzott fokhagyma, 1 dl fehérbor, 2 dl csirkehús-alaplé A mellet kicsontozzuk, lebőrözzük. Mindkét oldalát szép barnáspirosra sütjük egy nagy serpenyőben, a közepes lángon felforrósított olajon, majd tányérra szedjük. Az olajon két percig fonnyasztjuk a fokhagymát, majd felöntjük a borral, három percig melegítjük, keverjük, hogy ne ragadjon le. Hozzáöntjük az alaplét és visszatesszük a csirkemelleket. Tovább sütjük 5-10 percig, amíg a húsba dugott hőmérő (ha van) 70 fokot mutat. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|