Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28659965
   « Vissza

Horoszkóp (augusztus 22-től szeptember 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2014. augusztus 21.
 


Kos (III. 21.- IV. 20.)
Hosszú lefolyású ügyeiben kevés változásra számíthat, de minden más, kisebb-nagyobb dologban sikeres lesz. Alkalmas ez a hónap arra, hogy valami újba kezdjen. Szeptember lévén, elsősorban a tanulás jöhet szóba. Válasszon olyan tevékenységet, amit rövid ideig tartó, intenzív erőfeszítéssel tud végezni. Amire egyelőre nem számíthat, az az anyagi fellendülés. Jó ideig csak befektet (munkát, energiát, időt, és néha pénzt is), aztán váratlanul, egy csapásra beérnek a dolgok, és hirtelen elkezdenek befolyni az elmaradt bevételek. Ezen a téren türelemre lesz szüksége. Ne bosszankodjon, és ne nyisson vitát emiatt.
Bika (IV. 21.- V. 20.)
Ha a múlt hónap a nyugalomról és pihenésről szólt, akkor most eljött a hatékony munkavégzés ideje. Meglehet, hogy át kell tekintenie eddig bevált módszereit, ami a Bika szülött számára igen nehéz feladat – és felfedezni, hogy másképp is lehet! A feladatok elvégzése a szokottnál több erőfeszítést igényel, több pénzbe kerül, és nem elképzelhetetlen, hogy több konfliktust hoz felszínre. Párkapcsolatában, de a felmenőkkel úgyszintén előfordulnak nézeteltérések. Valamelyikük ragaszkodna ahhoz, hogy minden maradjon úgy, mint eddig, a másikuk viszont eldöntötte, hogy változtatni kell.
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Vigyázzon a szavaira, mert most aztán valóban mágikus erejük lesz! Egy bölcs mondás szerint ugyan „ha kimondjuk a szót: tűz, nem égetjük meg a szánkat” – de ebben a hónapban még ezt sem lehet kizárni… A kommunikációnak persze (ha hiszi, ha nem) két oldala van. Figyeljen jól arra, hogy Önnek mit mondanak, mit olvas (igen, az apró betűs részeket is!), illetve mi üti meg a fülét a kocsiban a rádiót hallgatva, a pénztárnál várakozás közben… A látszólag semleges és a kifejezetten negatív információkat egyaránt igyekezzen átgondolni, megemészteni, és a saját hasznára fordítani.
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
A Szűz, Skorpió és Halak jegyekben járó bolygók kifejezetten támogatják a Rák szülötteket. A felsorolt három jegy közös jellegzetessége, hogy mindegyik kapcsolatban áll az egészséggel, gyógyulással, gyógyítással. Ez pedig azt jelenti, hogy szeptemberben jó eséllyel kezdhet hozzá valamilyen egészségmegőrző programhoz, vagy életmódváltozáshoz. Az azonban előfordulhat, hogy a partnere, családja nem nézi jó szemmel a dolgot… A nehézségek, problémák, hátráltatások azonban most nem szegik kedvét, inkább erőt adnak ahhoz, hogy csak azért is kitartson az elképzelése mellett, és végre kiálljon magáért.
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Két szerencsebolygó, a Vénusz és a Jupiter kéz a kézben járnak az Oroszlán jegyében. Ez a konstelláció szép, harmonikus időszakot ígér, amikor minden rendben van, az életnek minden területét átjárja a békesség, derű és optimizmus. Úgy tűnhet, mintha megállt volna az idő, és még szeptemberre is itt maradt volna a nyár, talán az is lehet, hogy véget sem ér… Örüljön a kellemes napoknak, a szép kora őszi napfénynek, pihenjen még egy kicsit, töltekezzen! Fontos döntéseket ne hozzon ebben a hónapban, de hát, amikor minden jó úgy, ahogy van, az ember nem is akar lényeges dolgokon változtatni.
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Ne aggodalmaskodjon, mert elszalasztja a megfelelő pillanatot! Márpedig ebben a hónapban több megfelelő pillanat fog kínálkozni: az egyik a munkájában esedékes változtatásokra, a másik a családi kapcsolatok rendezésére, a harmadik az anyagi helyzetének, a negyedik az egészségének javítására… és sorolhatnám. Önnek végül is semmi dolga nem lesz, „csak” ugrásra készen állni, nyitott szemmel, füllel és szívvel figyelni, és aztán megragadni az alkalmat. Lehetőleg minél több területen, minél több alkalmat, mert ilyen hónap sokáig nem lesz megint, amikor szépen, sorban mindent rendbe tehet az életében.
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Jó hangulatban kezdődik az ősz. Mivel közeleg a születésnapja, valószínűleg áttekinti, mit ért el az elmúlt (személyes) évben. A Vénusz helyzete most derűlátóvá teszi, rájön, hogy végül is nincs oka az elégedetlenségre. Ráadásul pozitív változások tömege indult el Ön körül, a munkahelyén, az otthonában, a családtagjai életében. Szeptemberben beiratkozhat valamilyen tanfolyamra. Elsősorban a művészi jellegű képzések jöhetnek szóba. Az egyelőre hobbiszinten végzett alkotás a későbbiekben akár főállássá nőheti ki magát. Anyagilag is megengedheti magának, hogy azzal foglalkozzon, amit szeret csinálni.
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Valami azt súgja, hogy elkerülhetetlen lesz meghozni néhány életbevágóan fontos döntést. Voltaképpen pontosan tudja, mit akar, mi tenné boldoggá, csupán túl sok és sokféle tényezőt kell egyidejűleg figyelembe venni. Ragyogó ötletei vannak, és rengeteg energiával rendelkezik. Képes és akar is sokat dolgozni, nem riad vissza a konfliktusoktól sem. Ráadásul úgy érzi, hogy az Idő – a Skorpió jegyben gyors léptekkel előre haladó Szaturnusz – is sürgeti, nehogy elússzon a lehetőség, mire a Mars eléri a Neptunusz kvadrátját. Ne gondolkozzon tehát túl sokat, hallgasson a szívére.
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Szeptember elején – valószínűleg az iskolakezdéssel összefüggésben – nagy változás várható. Az új tanév elején hirtelen találkozik valakivel, aki élete fontos szereplője lesz. Nevezhetjük akár a Nagy Ő-nek, az Igazinak. Akinek felbukkanása sok más változás kiindulópontjául szolgál. Hajlik arra, hogy egész más színben lássa a párkapcsolat kérdését (a meglévőt, illetve a most kibontakozót). Ha már egyébként is házasságot tervezett, augusztus utolsó napjai megfelelő időpontnak tűnnek. Egyébként is minden oka megvan arra, hogy derűlátóan vágjon neki az őszi időszaknak. Csak ne bízza el magát túlságosan!
Bak (XII. 22.- I. 20.)
Eseménytelen hónapnak ígérkezik a szeptember. Mintha tovább tartana az uborkaszezon, semmi érdemleges nem történik. Így aztán nincs mit tenni, szépen csendben végzi a napi teendőit, este és hét végén pedig próbál kikapcsolódni. Persze, a Bak szülött számára első a munka és második, meg a harmadik szintén a munka, de most fordítson időt a pihenésre. Fontos új dolgokkal várnia kell a következő hónapig, amikor a Plútó előre indul az Ön jegyében. Támogassa addig a társát, különösen, ha éppen tanulmányokba kezdett, vagy más pluszfeladatot vállalt, és örüljön az ő előrehaladásának, ami bizonyos mértékben kettejük közös sikere.
Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Ez a hónap nem lesz különösebben kedvére való. A társas élet helyett a befelé fordulásról, munkáról, szolgálatról fog szólni. Helyesen teszi, ha tudatosan vállalja az ilyen terheket, máskülönben félő, hogy egy betegség kényszeríti rá a visszavonulásra. Inkább menjen elébe a dolognak. Tekintse át életvitelét. Nem lenne baj, ha elgondolkozna az életmódbeli változtatásokon, Ön nyitott az újszerű megoldásokra, az alternatív gyógymódokra, a különleges és modern módszerekre. Helyes önismerettel ki tudja választani a legmegfelelőbbet, az önismeretre pedig szert tehet szeptembertől egy tanfolyamon.
Halak (II. 20.- III. 20.)
Szívesen foglalkozna olyasmivel, ami kiszakítja a hétköznapokból. Sajnos, nagyon nehezen fogalmazza meg, mire vágyik. Lehetséges azonban, hogy a Nap és a Neptunusz szembenállása augusztus utolsó napjaiban nem elhomályosítja a látását, hanem éppen hogy bepillantást nyer általa a ködös jövőbe. Ön körül jelentős változások indulnak el, melyekhez látszólag semmi köze. Ez igaz lehet olyan értelemben, hogy nem akarja és kezdeményezi ezeket, de köze nagyon is van mindenhez! Tegye fel a kérdést, miért pont az történik, ami? Mit tehet róla mégis? Mit tehet azért, hogy ne elszenvedője legyen a változásoknak, hanem szerencsés résztvevője?
                                                                                                                                           Tóth Éva Ágota
                                                                                                                                            (+36 20 489 92 97)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez