CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19961299
|
2014. szeptember 16.
|
|
|
Hozzávalók: 50 dkg sertéslapocka, 1 fej hagyma, 5 dkg zsír, 1 teáskanál pirospaprika, 50 dkg burgonya, 5 dkg vaj, 1 egész tojás, tej, só A húsból pörköltet készítünk, a krumpliból vajjal, tejjel krumplipürét. A pürébe belekeverünk 1 tojást, enyhén megsózzuk, majd kibélelünk vele egy tűzálló tálat. Ebbe tesszük a zsírjára pirított pörköltet, és betakarjuk a püré másik felével. Forró sütőben, fedő nélkül pirosra süt
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|