Helyi Hírek - Független folyóirat   2023.01.31. kedd
Marcella
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 26393803
   « Vissza

Egy igazi gyöngyszem Cinkotán

 « Cikkek és hírek 
2014. szeptember 16.
 

kepfile

     Hónapokig állt üresen Cinkotán a Szerb Antal gimnáziummal szemben az a lepusztult sarki épület, amely most külsőleg-belsőleg megújulva várja újra a vásárlókat. Sütőné Lőcsei Hajnalka, az üzlet tulajdonosa Mátyásföldön nőtt fel, és nagy valószínűség szerint a nagyszülőktől örökölte elhivatottságát egy igazi „bolt” megvalósításához. Hogy miért éppen bolt? Amikor az elnevezést tervezte, közvélemény-kutatást tartott: „Mit mondanál, ha le akarsz szaladni valamiért, például egy kis kenyérért?” A válaszok egyöntetűen így hangzottak: „Elszaladok a boltba…” A bolt az, ahova el lehet menni, ha valami éppen hiányzik. Gyorsan és egyszerűen. Eltörött a zöldségtisztító, elfogyott a hagyma, kéne egy fél kiló kenyér, vagy faszén a grillezéshez (895 Ft/2,5 kg)… Ebben a helyes kis boltban szinte minden megtalálható – persze nem nagykereskedelmi mennyiségben. A tulajdonos házaspárnak ez már a második üzlete, korábbi tapasztalatait itt most kamatoztatja is. Olyan beszerzési kapcsolatokat épített ki mostanra, hogy sokszor sikerül a bevásárlóközpontok áraival is felvenni a versenyt – például a zöldségeknél. Megtapasztalták azt is, hogy mit keres a vásárló egy ilyen helyi kisboltban. Mindent…
     A teljesség igénye nélkül: pékárut, tejterméket, felvágottat, mindenféle tartós élelmiszert, mélyhűtött árut, sört, bort, üdítőket (hűtötten is), zöldséget, gyümölcsöt, vegyiárut, állateledelt, macskaalmot, cipőápolót, rovarirtót, teatojást, tojásvágót, és még sorolhatnám… Friss kávét is ihat a betérő, és falatozhat mellé – a Pek-Snack márkájú látványpékségben – frissen sült finomságot is. A hosszú nyitva tartással is szeretnének a környékbeliek kedvében járni: hétfőtől szombatig 6-20, vasárnap 7-15 óráig tartanak nyitva.

kepfile

     A Gyöngy Élelmiszer Vegyesbolt tulajdonosa hosszú távra gondolkodik. A férje felújította az épületet kívül-belül – hisz ez a hivatása. A vásárló pedig már a bolt előtt tudja, jó helyen jár. Ha pedig beljebb kerül, biztosan nem csalódik. Ez a bolt egy igazi gyöngyszem! Önt is várják szeretettel!

kepfile

Gyöngy Élelmiszer Vegyesbolt
1164 Bp. Batthyány Ilona u. 21.
Nyitva tartás: H-Sz: 6-20, V: 7-15-ig

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2022. december 07.
2023. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez