Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28658971
   « Vissza

Vastag Csaba a zuglói Single Club-ban

 « Cikkek és hírek 
2014. december 10.
 

Vastag Csaba zuglói koncertjére invitáljuk olvasóinkat, kedvencükkel 2014. 12. 12-én a Kerepesi út 26. szám alatt lévő Single Club-ban találkozhatnak. A klub egy új kísérlet helyszíne is egyben: a szervezők egy olyan szórakozóhelyet szeretnének a fiataloknak biztosítani, ahol „A” kategóriás művészek lépnek fel, és mindezt megfizethető áron tudják kínálni. A pénteken színpadra lépő háromszoros Fonogram-díjas énekessel rövid interjút is készített a Helyi Hírek.

kepfile

HH: Az X-faktoros debütálás hozta meg az Ön számára az ismertséget, gondolom először az X-faktor környezetében levő zeneszerzők határozták meg a stílusát. Mennyire egyeznek a saját zenei ízlésével a dalai?
VCS: Az elejétől kezdve a saját zenei stílusomat használjuk. Magam is aktívan részt veszek a dalaink írásában, mind a szöveget, mind a zenét illetően. Folyamatosan egyeztetek a szerzőtársaimmal, törekszem arra, hogy lehetőség szerint minden dalunkban ott maradjon az én kézjegyem is. Amennyiben mód van rá, magam írom a dalaim, illetve zenész barátaimmal dolgozunk együtt – Rakonczay Viktor, Müller Péter „Sziámi”, Berkes Gábor és még sokan mások.

HH: Egy sokat foglalkoztatott énekes miért vállal el fellépést egy kisebb budapesti klubban?
VCS: Amikor és ahova hívnak, megyek. A kisebb helyeken való fellépéseket azért kedvelem, mert közvetlenebbül tudunk találkozni a közönséggel. Akár mindenkivel tudunk egy-két szót váltani. A családias hangulatú eseményeken beszélgetve sok tapasztalatot gyűjtünk, véleményt ismerünk meg, amiknek egy részét a mindennapi munkánk során remekül tudjuk kamatoztatni. A testvérem, Tomika is így van ezzel, aki úgy tudom, január 10-én látogat el a Single Club-ba.

HH: Kik alkotják a rajongótáborát? Csak tinilányok vagy más korosztály is hallgatja a zenéjét?
VCS: A közönségem soraiban az idősebb korosztálytól, a fiatalokig sokan megfordulnak. A fiatal felnőtteket és az idősebbeket is szívesen látjuk a közösségünkben, ahol sokan vigyáznak egymásra és akikkel aktív kapcsolatot ápolunk. Innen ered a tavaly megjelent, mára platina lemezzé érett albumunk címe, a Conecto szó.

HH: Mennyire változtatta meg az ismertség a hétköznapjait?
VCS: Az életem jelentősen megváltozott az utóbbi években, a korábbiakhoz képest. Az ismertségnek vannak előnyei és hátrányai is. Az előbbiek, az emberektől felém áradó szeretet, a nagyszámú lelkes rajongótábor összefogása, a közös alkotó munka. Ezek mellett a csodálatos értékek mellett eltörpülnek a mindennapok nehézségei.
HH: A celeb létformában mennyire tud független lenni az ember? Milyen kötöttséget jelent a szakmája?

VCS: Nem vagyok celeb. Magyarországon rossz felhangja van a celeb szónak. Tulajdonképpen azokat értik alatta, akik produkció nélkül szerepelnek a médiában. A csapatommal folyamatosan dolgozunk: dalokat írunk, koncerteket szervezünk, fellépésekre járunk és törekszünk arra, hogy minél színvonalasabban tudjuk biztosítani a kedves közönség önfeledt szórakozását. A mindennapi munkánk igen sokrétű és pontos időbeosztást igényel. Reggel korán kelek és késő éjjelig dolgozom.

HH: Mi a titka annak, hogy valaki a magyar poppiacon évekig reflektorfényben maradhasson?
VCS: Leginkább a kitartó és következetes munkában hiszek. Tévúton jár, aki azt gondolja, hogy az ismertté válás után már hátra lehet dőlni és minden megy magától. Ekkor kell, ha lehet még többet és még keményebben dolgozni.

HH: Mikorra várhatjuk a következő Vastag Csaba albumot?
VCS: Következő albumunkat a jövő év végén tervezzük megjelentetni, már keményen dolgozunk rajta. Ahogy az időnk engedi, folyamatosan születnek az újabb dalok. Addig is járjuk az országot, az idén márciusban, a Syma Csarnokban bemutatott Conecto című albumunk anyagával. A Facebook-oldalunkon tájékozódhat a kedves közönség, a soron következő fellépésekről.



 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez