Helyi Hírek - Független folyóirat   2023.02.01. szerda
Ignác, Virgínia
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 26405918
   « Vissza

Unalmas focimeccs, izgalmas folytatás

 « Cikkek és hírek 
2015. április 18.
 

kepfile

     „Március 29-én a családommal kimentem a Magyarország – Görögország Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre a Fradi Üllői úti stadionjába – mesélte egy olvasónk. – Vittem a gyermekemet is, mert úgy gondoltam, egy ilyen szép stadionban, ennyi ember előtt élmény lesz egy ilyen mérkőzés megtekintése. Nos, a mérkőzésen sok izgalom nem volt, de a gyereken azért azt láttam, hogy elégedett volt a programmal.
   Hazafelé tartva az Egressy úton megálltam egy éjjel-nappali közért előtt, mert másnapra kenyeret kellett vennünk. Éjfélhez közel jártunk, ezért nem vacakoltam parkolókereséssel, hanem kitettem a vészvillogót, amíg a feleségem beszaladt a közértbe. Nem szeretem, ha más ilyet tesz, mert a saját kényelme miatt akadályozza a forgalmat, de ebben a kései időpontban egyetlen autó sem közlekedett arrafelé.
     Alig ért be a feleségem a közértbe, a visszapillantó tükörben megláttam egy fényjelzéssel közeledő rendőrautót. A jármű messze volt, ezért biztosnak tűnt, hogy valahova igyekszik. Tudtam, hogy engem kerülnie kell majd, de nyugodt voltam, mert erre bőven volt helye. A rendőrautó azonban csak addig jött, ahol én álltam. Leparkolt mögém, nekem meg rögtön elszállt a nyugalmam, mert biztos voltam, hogy engem fognak büntetni, amiért szabálytalanul megálltam az úton.
     Már vártam, mikor szállnak ki a rendőrök, ám azok az autóban maradtak, majd hirtelen nekiindultak, és beálltak elém. Ez is logikus lépésnek tűnt, nehogy elmeneküljek előlük. A rendőrök azonban továbbra is az autóban maradtak, majd rövid idő múlva még előrébb gurultak, és felálltak a járdára.
    Ekkor már biztos voltam, hogy miattam van ez a cécó, a gyerekem is kérdezte, hogy mit követtünk el. Gondoltam, a rendőrök most azt is megmutatják nekem, hogy miként kellett volna megállnom a közért előtt. Addigra már a feleségem is végzett a vásárlással, aki kifele jövet szintén meglátta a rendőrautót. Szerinte az lehetett a baj, hogy nem álltam elég közel a járdához.
    De a rendőrök csak nem szálltak ki, így a vészvillogót kikapcsolva, indexeltem, és lassan elindultam. A rendőrautó mellett elgurulva még láttam, hogy a járőrök valamit nagyon nézegetnek az autóban, és csak ekkor nyugodtam meg, hogy mégsem engem akartak megbüntetni”.

     Olvasónk másnapra el is felejtette az esetet. Aztán az interneten azt olvasta, hogy az éjszakai órákban egy 34 éves férfi megölte az apját és az anyját az Egressy úton. Akkor kezdett számolgatni magában, s mivel a képek alapján a helyszín is stimmelt, tudatosult benne, hogy ő annak volt szemtanúja, amint az első rendőrautó a gyilkosság helyszínére ért.
Bajban csak akkor volt, amikor a gyereke is megkérdezte, hogy tudja-e már mit keresett előző nap az a rendőrautó az éjjel-nappali közértnél. Az pedig már csak „hab volt a tortán”, hogy éppen a gyerek közölte vele, hallotta-e, hogy az előző nap látott görög csapatból hárman is balesetet szenvedtek a ferihegyi gyorsforgalmi úton.
Na, így vigye az ember a gyerekét egy MLSZ által családbaráttá tett futballmérkőzésre. De legalább egy nyamvadt góllal nyertünk volna!

                                                                                                                                                 Riersch Tamás

kepfile

Rendőrautók helyszínelnek az Egressy úti kettős gyilkosság után

kepfile

A görög csapat tagjaiból hárman is balesetet szenvedtek a Ferihegyi gyorsforgalmi úton

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2022. december 07.
2023. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez