Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28655903
   « Vissza

Zöldséges vágott pacsni

 « Receptek 
2015. augusztus 25.
 


Hozzávalók: 60 dkg marhapacsni, 1 db sárgarépa, 1 fej hagyma, 3 db kovászos uborka, 2 evőkanál olaj, 1 csapott evőkanál Vegeta, 1 késhegynyi bazsalikom és kakukkfű, 1 kiskanál liszt, 1 dl tejföl.

A húst ujjnyi csíkokra vágjuk, forró olajban kissé megpirítjuk, belereszeljük a hagymát, együtt tovább sütjük. Belekeverjük a vékony csíkokra vágott sárgarépát, a fűszereket és kevés vízzel puhára pároljuk. Amikor már majdnem puha a hús, belekarikázzuk az uborkát és készre főzzük. Tálalás előtt a liszttel elkevert tejföllel besűrítjük a levét, párolt rizzsel vagy vajas galuskával tálaljuk.

                                                                                               Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez