CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20007505
|
2016. március 21.
|
|
|
Hozzávalók: 5 szelet marhahús, 2 dl tej, kevés zsiradék A vékony hússzeleteket sózzuk, majd zsiradékon hirtelen mindkét oldalán megsütjük. Kivesszük, a zsiradékot letöröljük róluk, és lábosba rakva annyi tejet öntünk rá, hogy ellepje. Puhára pároljuk, a tejet pótoljuk közben, ha kell. Hagymás krumplival tálaljuk: öt szem burgonyát apró kockákra vágunk, és megfőzzük. Zsíron 2 fej vöröshagymát felaprózva megfonnyasztunk, sózzuk és hozzá keverjük a krumplit, vágott petrezselyemmel megszórjuk. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|