CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19967154
|
2016. július 13.
|
|
|
Hozzávalók: félmaroknyi vágott zöld kapor, 2 dkg zsír, 2 dkg liszt, 1 dl tejföl, 1 tojássárgája, só, tej Zsírból és lisztből világos rántást készítünk, beletesszük a kaprot és azonnal felengedjük egy kis vízzel. Miután felfőtt, 10 percig csendesen főzzük 1-2 dl forró tejjel kiegészítjük, és a tejföllel elkevert tojássárgájára tálaljuk. Pirított zsemlekockát adunk hozzá. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|