Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.19. péntek
Emma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28775129
   « Vissza

Toros leves

 « Receptek 
2016. december 6.
 


Hozzávalók: 20 dkg sertésmáj, 20 dkg sertéstüdő, 15 dkg sertésszív, 1-2 sárgarépa, 1-2 gyökér, 1 babérlevél, 1 kis fej vöröshagyma, só, citrom, pirospaprika
A belsőségeket félig megabáljuk és apró kockákra vágjuk. A zöldségeket az apróra vágott vöröshagymával, a belsőségekkel, babérral egy kanál zsírban feltesszük párolni. Meg-megkevergetjük, időnként kis vizet adunk alá, hogy ne süljön le. Ha már majdnem puha, hideg vízzel felengedjük, lassú tűzön puhára főzzük. Gyenge fokhagymás, paprikás rántással rántjuk be, ecettel vagy citrommal ízesítjük.
                                                                                                                                Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez