Helyi Hírek - Független folyóirat   2022.05.22. vasárnap
Júlia, Rita
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 24093787
   « Vissza

Megnyílt az Art of Life Szépség- és Egészségszalon

 « Cikkek és hírek 
2017. január 17.
 

    Az a hír járja, hogy a 2017-es év a megújulás éve… A rákosszentmihályi Rózsa utca 20. szám alatt frissen nyílt kozmetikai szalonban erre bárkinek megnyílik a lehetőség! – Szalainé Balogh Marianna, a szalon tulajdonosa lelkesen vezet körbe az exkluzív, tágas, igazán impozáns tetőtéri szalonban, mely igényes küllemében férje (aki belsőépítész mérnök) keze munkáját is dicséri.

kepfile

    A szalon különlegessége, hogy a hagyományos kozmetikai szolgáltatásokat jól kiegészítve olyan magas színvonalú szolgáltatásokkal állnak a kedves vendégek rendelkezésére, amelyek megfelelnek a kozmetikai ipar modern vívmányival szemben támasztott követelményeknek. Ilyen például a HIFU kezelés, egy műtét nélküli bőrfiatalító eljárás, amely a bőr különböző mélységeiben fokozza a kollagéntermelést, és ezáltal éri el fantasztikus bőrfiatalító hatását!       Ez a kezelés ebben a szalonban teljes arc esetén most bevezető áron 65.000 Ft, ami töredéke a belvárosi áraknak!
    Éppen ottjártamkor érkezett meg a legújabb gép, amely szintén alkalmas a bőr hatékony ránctalanítására, rugalmasítására: a Thermage. Ez a fajta kezelés a bőrfeszesítés és kontúrjavítás biztonságos és ellenőrzött módja, a szervezet saját kollagénjének stimulálását végzi, a bőr tónusát, kontúrját és szerkezetét megújítja. Most egy teljes arckezelés mindössze 20.000 Ft! A különlegességek között említeném még a Hullámmasszázst – ez egy légkamrás gépi készülékkel végezhető, amely segítségével a nyirok- és vérkeringés felélénkül, és ezáltal éri el méregtelenítő, alakformáló hatását. Ahogy a salakanyagok a kezelés hatására elkezdenek a szervezetből kiürülni, úgy lesz szebb, feszesebb a bőr, egészségesebb a test. Jó kiegészítője lehet egy diétának, fogyókúrának, növeli a hatásfokot.
    És ha már a fogyásnál tartunk, érdemes megemlíteni a kavitációs zsírbontást is. Ez egy non-invazív fogyasztási technika, melynek során a kavitációs eszközzel mozgásra és súrlódásra késztetik a zsírsejteket, ezzel könnyítve a szervezet számára a raktározott felesleg lebontását. Minden kezelést rádiófrekvenciás, hatógéles bőr­feszesítés követ.
     Még néhány ízelítő az Art of Life Szalon szolgáltatásaiból: hagyományos kozmetikai kezelések, manikűr, műköröm, E-light végleges szőrtelenítés és bőrkezelés, sminktetoválás, masszázs… Most minden vendégünknek a kezelések után 10 perc „Flabelos” géphasználat jár ajándékba!
     Marianna, mint elektro­kozmetikus kamatoztatja tudását a szépülni vágyók érdekében. Jókedélyű, gyakorlott csapatának célja, hogy a hozzájuk fordulók szépségének és egészségének megőrzését elősegítsék minőségi szolgáltatásokkal, igényes szakemberekkel egy gyönyörű szalonban, és azon fáradoznak, hogy a hozzájuk betérő vendég elégedetten távozzon – és vissza is térjen…

kepfile

kepfile

 

Exkluzív ajánlat a Helyi Hírek olvasóinak: HIFU teljes arckezelés 65.000 Ft helyett 52.000 Ft (2017. március 17-ig)

Bejelentkezés, előzetes idő­pont­egyeztetés: +36 30 948 4555

  kepfile

Art of Life Szalon • 1161 Budapest, Rózsa utca 20.
Web: www.artoflife-szalon.hu • Tel: +36 30 948 4555

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2022. május 11.
2022. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez