Helyi Hírek - Független folyóirat   2023.01.29. vasárnap
Adél
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 26379788
   « Vissza

Színes programokon kapcsolódhatnak ki az anyukák a FICSAK Szépség- és Stílus Estjén

 « Cikkek és hírek 
2017. március 22.
 

Különleges Szépség- és Stílus Esttel készül a Fiatal Családosok Klubja április első keddjén, április 4-én, a Láthatatlan Munka Világnapján, az Erzsébetligeti Színházban. Ezen a jeles napon azokat a hölgyeket szeretné az egyesület szórakoztatni, akik az otthoni teendőket nagy szorgalommal, kitartással és fáradhatatlan energiával végzik.

kepfile

   Király Nóra családja körében

  Szépségápolással és egészséggel foglalkozó szakemberek várják az érdeklődőket az ingyenes, ám regisztrációhoz kötött eseményre, sőt még divatbemutatók sorozata és különböző egyedi programok színesítik a délután 16.00-tól kezdődő eseményt.
    A „láthatatlan munkások” azok a nők, akiknek munkájuk rendkívül fontos és elengedhetetlen, minden olyan feladatot ide sorolhatunk, amelyért nem jár fizetés, vagyis a családért teszik mindezt. A FICSAK alapítója, Király Nóra kitalálta, hogy egy nem mindennapi eseménnyel ünnepli ezt a napot, és igyekszik megajándékozni sorstársait, akik otthon csendben végzik a munkájukat a szeretteik érdekében.

    – Ötgyermekes anyukaként tisztában vagyok vele, hogy nem egyszerű a család mellett a karrier építése és az otthoni kötelező házimunka elvégzése. Ezért találtuk ki, hogy ezen a napon az anyukák végre magukkal törődhetnek, kikapcsolódhatnak. Kiváló együttműködő partnerre találtunk Ács Anikó önkormányzati képviselő személyében, akinek ezúton is köszönjük lelkes munkáját. Reméljük, minden édesanya feltöltődve, kisimulva tér majd haza, hogy újult erővel találkozhasson családjával. A FICSAK célja a családos lét szépségeinek lépten-nyomon való hangsúlyozása. Hitvallásunk, hogy az egymás melletti elköteleződés valódi érték, a gyerek pedig maga a csoda. Természetesen nagyon fontos, hogy elvégezzük az otthoni teendőket, ám sokkal lényegesebb, hogy játsszunk a gyermekeinkkel, beszélgessünk velük, együtt tanuljunk, és színesebbnél színesebb programokat találjunk ki. Felnőttként ugyanis a szép élményekre emlékeznek majd, nem pedig a csillogó lakásra. Ez egy huszonnégy órás munka, ám nagyon is szép és nemes feladat.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2022. december 07.
2023. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez