Helyi Hírek - Független folyóirat   2017.05.24. szerda
Eszter, Eliza, Vanessza
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 8021520
   « Vissza

Rakott gomba

 « Receptek 
2017. május 17.
 


Hozzávalók: 50 dkg gomba, 1 fej hagyma, 80 dkg régi krumpli, 2 dl tej, 5 dkg vaj, 4 dkg zsír, 2 csokor petrezselyem, só
A gombát megtisztítjuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk és egy nagy fej reszelt hagymával, vágott petrezselyemmel, kissé megsózva a zsíron megpároljuk. A meghámozott krumplit kevés vízben megfőzzük, leszűrjük és tejjel, vajjal jól kikeverve burgonyapürét készítünk belőle. A püré felét kikent tűzálló tálba tesszük, ráhintjük a párolt gombát, majd befedjük a többi pürével. A megmaradt vajat a tetejére morzsoljuk, és sütőben pár perc alatt átforrósítjuk. Fejes salátát vagy céklát adunk hozzá.
                                                                                                                             Jó étvágyat kívánunk!



Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2017. május 17.
Kerületi festőművészek virtuális galériája
Megtekinthetik hivatalos példányszám-igazolásunkat
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez