Helyi Hírek - Független folyóirat   2023.01.28. szombat
Károly, Karola
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 26372732
   « Vissza

Három éves lett a Veranda Delikát

 « Cikkek és hírek 
2017. július 19.
 

Három éves szülinapját ünnepelte a Veranda Delikát, kávézó és pékség, amely az Újszász úton, a Jókai út becsatlakozásánál található.

kepfile

     Több mint száz érdeklődő kereste meg őket június 3-án, szombaton délelőtt, hogy részt vehessenek a szülinapi meglepetésekben. Ez már a harmadik szülinap, amelyet a vevőkkel együtt ünnepelnek az üzlet dolgozói és tulajdonosai. A gyerekeket a kerthelyiségben játékokkal, arcfestéssel és csillámtetkó készítéssel várták, s a rengeteg lufiból még haza is vihettek a kicsik. A felnőttek sem unatkoztak, hiszen volt bőven látni- és kóstolnivaló: legújabb termékeiket kínálták az érdeklődőknek. Aki hagyományosabbra vágyott, frissen sült kolbászt kaphatott, majd desszertként – a nagy melegre való tekintettel – finom fagyit lehetett kóstolgatni. Volt tombola is, amelyen a nyereményeket a beszállítók adományaiból sorsolták ki. A tombola bevételét idén is jótékony célra ajánlották fel: a kerületi Göllesz Viktor gyógypedagógiai intézmény tanulóinak javára – az iskola tanulói alapítványa, a Lépésenként Alapítvány az adományokból különleges eszközöket vásárol a gyermekek egyéni fejlesztéséhez.

     Májusban az üzlet új helyiséggel bővült, amire már igen nagy volt az igény: egy hangulatos, leülős hely, ahol nyugodtan lehet reggelizni, beszélgetni. Itt még üzleti tárgyalást is lehet folytatni nyugodt körülmények között, hiszen a helyiség az üzlet végében van, jól szeparáltan. De nem csak négyzetméterekkel bővült az üzlet, a választék is folyamatosan növekszik, változik. Az elmúlt évben lecserélték a borkínálatot: olyan borászatoktól rendelnek, ahol teljesen hagyományos eljárással állítják elő minőségi termékeiket.

kepfile

     „A mai nappal is szeretnénk megköszönni a kerületi lakosoknak, vevőinknek, hogy talpon tudtunk maradni – mondja Edina, az üzlet egyik tulajdonosa. – Folyamatosan bővítjük választékunkat a vevői igényeknek megfelelően, hiszen mindig keresik az újdonságokat. Elkötelezett hívei vagyunk a magyar termékeknek, az egészséges táplálkozásnak és az adalékmentes ételeknek, nálunk a táplálékallergiások is megtalálhatják a finomságokat. Az Aranycipó, a pékáruk beszállítója is egyre nagyobb gondot fordít az egészséges táplálkozásra, szénhidrát-csökkentett, teljes kiőrlésű alapanyagokból készült termékeik egyre változatosabb formában kerülnek polcainkra, vevőink legnagyobb megelégedésére! Célunk a jó minőség mellett az, hogy egészséges ételeket juttassunk a mindennapi asztalra – ha valami jó kell, nálunk megtalálja!”

Veranda Delikát, Pékség és Kávézó • XVI. Újszász u. 43.
Nyitva: H-P 6-19-ig, Szombaton 7-13 óráig

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2022. december 07.
2023. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez