Helyi Hírek - Független folyóirat   2017.12.12. kedd
Gabriella
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 9299687
   « Vissza

Fokhagymás libasült

 « Receptek 
2017. november 16.
 


Hozzávalók: 4 kisebb libacomb, 1 evőkanál zsír, 1 fej hagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál paradicsompüré, só, bors, majoránna
A combokat sózzuk, borsozzuk, meghintjük majoránnával, forró zsírban mindkét oldalukat kissé átpirítjuk, majd a sütőlábasba tesszük. A zsírban, amelyben a libacomb sült, megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát és ráöntjük a combokra. Rákenjük a paradicsompürét és mindig egy kis vizet aláöntve, saját zsírjával locsolgatva, néha megforgatva, fedő alatt puhára sütjük-pároljuk. Eztán a fedő levéve pirosra sütjük. Borban párolt káposztával tálaljuk.

                                                                                                                                    Jó étvágyat kívánunk!



Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk -- 2017. november 15.
Kerületi festőművészek virtuális galériája
Megtekinthetik hivatalos példányszám-igazolásunkat
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez