Helyi Hírek - Független folyóirat   2018.06.19. kedd
Gyárfás
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 10753323
   « Vissza

Savanykás marharagu

 « Receptek 
2018. február 25.
 


Hozzávalók: 50 dkg marhalapocka, 2-3 csemege uborka, 1 fej hagyma, 2 dl tejföl, 1 evőkanál zsír, 1 babérlevél, só
A húst apró kockákra vágva, forró zsírban, sózás nélkül, kevergetve átsütjük. Hozzáadjuk az apróra vágott uborkát, a reszelt hagymát, sózzuk és felengedjük 2 dl vízzel. Amikor forrni kezd, belemorzsoljuk a babérlevelet, és fedő alatt másfél órát puhítjuk, levét időnként pótoljuk. Tálaláskor tejföllel dúsítjuk, krumplipürével kínáljuk.

                                                                                                                                   Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2018. június 13.
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez