Helyi Hírek - Független folyóirat   2022.05.22. vasárnap
Júlia, Rita
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 24093356
   « Vissza

4 éves a Veranda Delikát

 « Cikkek és hírek 
2018. március 22.
 

kepfile

   Március 6-án múlt 4 éve, hogy elindultunk álmaink megvalósításának útján, és május 27-én lesz 4 éve hogy az Újszász út 43. alatt megnyitottuk a Veranda Delikátot. Nagyon sokan a kezdetektől a mai napig hűséges vásárlóink, emellett még mindig betérnek hozzánk olyanok, akiknek még újdonságot jelentünk. Hálásak vagyunk minden biztatásért, a sok jó és dicsérő szóért, amit nap mint nap kapunk, és azért is, hogy büszkék ránk a kerületi lakosok. Ezért is igyekszünk a minőségi színvonalat tartani, a választékot folyamatosan bővíteni, a vevők igényei szerint a kínálati oldal folyamatos kutatása mellett.
  Újdonság, hogy cukrásszal bővült a csapatunk, így egyre több süteményt, tortát saját magunk készítünk. Elővesszük nagymamáink receptjeit, illetve az olasz és a francia cukrász költemények is megihletnek minket. Sós és édes apró sütemények szinte minden nap megtalálhatóak a pultban. A „mentes” alapanyagok felhasználásával készült finomságok kísérleti stádiumban vannak. Fejlődésünket mindenképpen a cukrász termékek irányába tervezzük.
    A tavalyi évben az üzletünket egy 14 fős „beülős” résszel bővítettük, de ezután sem tétlenkedtünk… A nyár az Erzsébetligeti strand új büféjének üzemeltetésével telt. A kezdeti nehézségek után a pozitív visszajelzések sokaságával, a strandolók elégedettségével zártuk a szezont. Igyekszünk valami mást adni – és figyelni az étel-allergiás vendégekre is.
    Januártól az Erzsébetligeti Uszoda büféjének üzemeltetését is átvettük. A boltból megszokott kávé, szendvics és sok kedvenc megtalálható a büfében is, bővítve azt meleg-szendvics, pizza, hot-dog kínálattal. Megmaradt a gyerekek kedvence – a csoki, a cukorka és a rágó –, de aki az egészségesebb táplálkozásra figyel, a gyümölcs, müzli, bio-chipsek a cukormentes üdítők, nyalókák is megtalálhatóak a kínálatunkban.
    Várjuk a jó időt, hogy a büfé teraszát is meg tudjuk nyitni, ahová kávézni, sütizni is betérhetnek majd a Ligetben sétálók, vagy akár egy megbeszélést, baráti találkozót is lehet oda szervezni. Ebben az évben lesz foci VB, melyre mi is készülünk kivetítővel, külön menüvel, csapolt sörrel, hogy közösen szurkolhassunk.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2022. május 11.
2022. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez