CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19966297
|
2018. március 22.
|
|
|
Hozzávalók: (öt személy részére) egy egész bárány eleje, 2 fej hagyma, 2 csokor petrezselyem, 8 tojás, só, zsír A húst megmossuk, 4-5 centis darabokra vágjuk. Az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk a zsírban, majd a húst beletéve pároljuk, egy-egy kanál vizet adva hozzá. Ha a hús megpuhult, engedjük zsírjára sülni, de bő zsírja legyen! Belekeverjük az apróra vágott petrezselymet. A felvert tojásokat a forró húsra öntjük, folyton kevergetjük, hogy híg rántotta legyen. Elegendő, ha csak a húst sózzuk meg, a tojást könnyen elsózhatjuk! Puliszkával vagy krumplipürével tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|