Helyi Hírek - Független folyóirat   2018.05.21. hétfő
Konstantin
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 10519224
   « Vissza

Rácos tarja

 « Receptek 
2018. április 18.
 


Hozzávalók: 8 szelet tarja, 1,3 kg krumpli, 30 dkg zöldpaprika, 1 fej hagyma, 30 dkg paradicsom, 2,5 dl tejföl, 1 evőkanál olaj, só, pirospaprika.
A krumplit felszeleteljük, kiolajozott tepsiben szétterítjük, megsózzuk. Tetejére szórjuk a felszeletelt paprikát, hagymát, paradicsomot és rárakjuk a sózott hússzeleteket. A sütőben lassú tűznél kb. 1 óra hosszat sütjük, közben megfordítjuk a húsokat, hogy mindkét oldalukon megpiruljanak. Ha a burgonya és a hús is puhára sült, ráöntjük a pirospaprikával elkevert tejfölt és a sütőben még egyszer átsütjük. Fejes salátát adunk mellé.

                                                                                                                             Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2018. május 16.
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez