CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19961126
|
2018. július 19.
|
|
|
Hozzávalók: 4 vastag szelet sertéskaraj, 4 szelet füstölt sajt, 4 szelet füstölt szalonna, 1 tojás, 1 dl sör, liszt, olaj, só A kicsontozott hússzeleteket vékonyra kiklopfoljuk, rátesszük a sajt-, majd szalonnaszeleteket. Összehajtjuk, fogvájóval összefogjuk és kívülről besózzuk. A felvert tojást kikeverjük a liszttel és annyi sörrel, hogy palacsintatésztához hasonló sűrűségű legyen. A töltött szeleteket a tésztába mártjuk és bő, forró olajban kisütjük. Párolt zöldséggel kínáljuk.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|