Helyi Hírek - Független folyóirat   2018.09.22. szombat
Móric
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 11583879
   « Vissza

Lecsó

 « Receptek 
2018. augusztus 24.
 


Hozzávalók: 1 kg paradicsom, fél kg paprika, 3 fej hagyma, 15 dkg füstölt szalonna, 1 szál parasztkolbász, fél marék rizs, pirospaprika, só
    A felkockázott szalonnát lábasba tesszük kis tűzre, mikor zsírt ereszt, beletesszük a felszeletelt hagymát. Mikor megfonnyadt, rárakjuk a 3-4 centire darabolt kolbászt, kevergetjük. Ha a kolbász megpirult, kivesszük és félretesszük. A karikára és hosszában vágott paprikát kicsit megsütjük a zsírban, pirospaprikával megszórjuk (ha kell, egy kicsi vizet öntünk alá) és hozzávágjuk a nyolcfelé vágott paradicsomot. Ha túl sok leve van, beleszórjuk a rizst is. Mikor megfőtt, belerakjuk a kolbászt 5-10 percre, ízlés szerint sózzuk, cukrozzuk (vigyázzunk: a szalonna, kolbász is sós!).

                                                                                                                                   Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2018. szeptember 19.
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez