Helyi Hírek - Független folyóirat   2018.12.13. csütörtök
Luca, Otília, Lúcia
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 12310493
   « Vissza

Zöldbableves

 « Receptek 
2018. szeptember 19.
 


Hozzávalók: 60 dkg zöldbab, 5 dkg zsír, 1 szál zellerlevél, 1 evőkanál tejföl, só, cukor, ecet, liszt
Az egész zöldbabokat kettétörjük (ha nem vágott), a zellerlevéllel enyhén sós vízben megfőzzük. A zsírral, liszttel világos rántást készítünk, belekeverjük, főzzük még 5-10 percig, a tejfölt a levével bögrében simára dolgozzuk, hozzáadjuk. Ízlés szerint kis cukrot, ha kihűlt, egy kis ecetet tehetünk hozzá. Langyosan vagy hidegen, felszeletelt, sózott vöröshagymával, kenyérrel fogyasztjuk.

                                                                                                                  Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2018. december 12.
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez