CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20009465
|
2018. november 14.
|
|
|
Hozzávalók: 1 libamell, 1 gerezd fokhagyma, 1 kis fej vöröshagyma, só A bőrös libamellet besózzuk, lábasba téve egy pohár vizet öntünk alá, mellétesszük a hagymákat. Lefedve, lassan puhára pároljuk, közben levével öntözgetjük, ha kell, utánatöltjük. Mikor már egészen puha, zsírjára sütjük, a bőrét bevagdaljuk, és forró sütőben megpirítjuk. Párolt vöröskáposztát, zsírban sült hasábburgonyát, és szilvakompótot adunk mellé.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|