CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28917642
|
2018. december 12.
|
|
|
Hozzávalók: 13 dkg liszt, 13 dkg vaj, 6 dkg étkezési keményítő, 5 dkg porcukor A lisztet átszitáljuk és összekeverjük az étkezési keményítővel. Hozzáadjuk a cukrot, a kisebb darabokra tört vajat, majd jól összedolgozzuk. Lisztezett deszkára rakjuk, megszórjuk kevés keményítővel, majd finoman összegyúrjuk, egy centi vastagra nyújtjuk és kizsírozott sütőlapra fektetjük. Tetejét megszurkáljuk villával és kockákra vágjuk. Hogy a fenyőfára is ráakaszthassuk, egy lyukat fúrunk bele a cérnának. Előmelegített sütőbe tesszük és közepes tűznél kb. 35 perc alatt aranysárgára sütjük. Kivesszük, és 15 percet pihentetjük. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|