CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19961162
|
2006. szeptember 6.
|
|
|
Hozzávalók: 1 kg dagadó, 1 dl tejföl, 2 nagyobb fej fokhagyma, 2 dl fehérbor, só, bors, olaj
A húst laposan felvágva lappá terítjük ki. Sózzuk, borsozzuk, megkenjük olajjal és a tejföllel, rászórjuk a zúzott fokhagymát. Felcsavarjuk, cérnával áttekerjük. Olajozott tepsibe rakjuk, kívülről is kicsit sózzuk, borsozzuk, aláöntjük a bort, fél deci vizet, fóliával letakarjuk. Előmelegített sütőben 40-50 percig sütjük, majd fólia nélkül ropogósra pirítjuk, közben levével öntözzük. Kivesszük a sütőből, rátesszük a fóliát és 10-15 percig pihentetjük, majd szeletekre vágjuk. Burgonyapürével tálaljuk.
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|