Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28655808
   « Vissza

Az asztrológus gondolatai Asztrológiai útmutató az Ikrek jegyében

 « Horoszkóp, asztrológia 
2019. május 15.
 


„A fény mindig utat mutat,
Annak, ki a mélyben kutat.”

kepfile

  Az idén május 21-től június 21-ig tartózkodik a Nap az Ikrek jegyében. A tavasz utolsó hónapját jelző levegős Zodiákus jegyet a változó minőséghez sorolja az asztrológia. Aki ebben a hónapban született, magában hordozza ezt az energiarendszert, mely akár szellemi-gondolati, akár fizikai síkon manifesztálódik, egy sajátos mozgékonyságot mutat.

  Mit érdemes tenni ebben az időszakban? Mert a planéták valamit jeleznek számunkra. Azt javasolnám, hogy beszélgessünk egymással és ápoljuk a kapcsolatainkat. A kapcsolat alatt én a közvetlen, személyes emberi részvételt értem. Azt gondolom, hogy mindent meg lehet oldani, ha leülünk egymással szemben. A problémák rendezéséhez le kell mondanunk az önösségünkről. El kell tudnunk fogadni, hogy a másik ember nem csak másként gondolkodik, hanem másként is érez. Ha ezt megvalósítjuk, elhárul az akadály és képesek leszünk jól érezni magunkat a bőrünkben. Ez egy olyan különleges érzés, mely előrevisz bennünket az életünkben.

  AZ IKREK A LEGKÍVÁNCSIBB JEGY. Minden érdekli, ami a szűkebb környezetében vagy a nagyvilágban történik. Információkat gyűjt, melyeket mielőbb továbbít. Olyan, mint egy humán adó-vevő készülék. Legerősebb oldala a közvetítési képessége. A kérdés többnyire az lesz, hogy mit közvetít és milyen módon? Éles eszét, furfangos logikáját bármire használhatja. Sokan előítélettel viseltetnek a mágia iránt, pedig mindannyian mágusok vagyunk. Van egyfajta tudásunk, vagy képességünk, mellyel hatást fejtünk ki valakire. Gondoljunk csak a szülő-gyerek viszonyra vagy egy tanár-diák kapcsolatra.

  A gondolatainknak teremtő ereje van. Akárcsak a Teremtőnek a kezdetekben, mindannyiunknak felelőssége van abban, hogy milyen gondolatokat teremtünk. Főleg akkor nő a gondolat ereje, ha azt ki is mondjuk. A földi világ bipoláris és ez a gondolatokra is vonatkozik. Vannak jó, pozitív, segítő gondolatok és bizony vannak rossz, negatív, ártó gondolatok is. Nem kell bizonygatnunk, micsoda minőségi különbséget jelent egy őszinte elismerés vagy egy negatív becsmérlés. Már csak azért is megfontolandó, hogy milyen minőségű gondolatoknak adunk teret, mert akár építünk, akár rombolunk, végső soron akár egy tökéletesen elhajított bumeráng, vissza fog térni a feladóhoz. Ezt keleten úgy nevezik, hogy a karma törvénye. Mi magyarok a bölcsességünket sok esetben közmondásainkba rejtettük. Amilyen az adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten. Persze az ember, akit időnként elragadnak indulatai, képtelen megfékezni a rossz gondolatokat. Néha káromkodunk. Ki jár pórul? Kinek lesz kárára, ha káromkodik? Ha károm-kodom, előbb-utóbb ebből nekem származik károm.

  E hónap végén választások lesznek. Szavak és gondolatok erejével történő folyamatos rombolásnak lehetünk szem és fültanúi. Sok a negatív energia. Odajutottunk mi, emberek, hogy a szépre, a jóra, az igazra már fel sem figyelünk? Az újságírók, médiamunkások, közszereplők, „szakértők” szerepe tényleg az, hogy egymásra lövöldözzenek fröcsögő szavakkal, gyűlöletet szító kifejezésekkel? Már csak azért sem hasonlítanám a versenytársaimat undorító állatokhoz, mert ugyebár a népi bölcsesség szerint mindenki magából indul ki. Véleményem szerint valami megvalósításáért kellene harcolnunk, és nem valami vagy valakik ellen.

  A veszély, mely a jövőben öreg kontinensünkre leselkedik, egyértelmű. Csak az nem látja, aki behunyja a szemét. Az állandó változások ellenére különféle hitrendszerek összevegyítése nem működik. Ha egy edénybe vizet és olajat öntünk, majd belehelyezünk egy vasszöget, kevergethetjük ítéletnapig, nem lesz belőle egy új elem.

  A Merkúr bolygó, ami az Ikrek jegyét uralja, a földi embernél a gondolkodást jelöli. Azt javaslom, hogy merjünk gondolkodni, és olyan döntéseket hozni, melyek előrevisznek bennünket. Abban reménykedni, hogy egy puskaporos hordón üldögélve nem robbanunk fel, miközben készülünk rágyújtani egy cigarettára – ostobaság. A jelen időben tehetünk a jövőnkért. Legyünk szereplők az életünk színpadán, és ne csak nézők! Ehhez kívánok Önöknek tetterőt és bölcsességet!

  Véleményeiket, gondolataikat, kérdéseiket elküldhetik az asztros@yahoo.com címre.

  Vigyázzanak magukra és egymásra!                  Tóth Sándor

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez