Helyi Hírek - Független folyóirat   2023.02.09. csütörtök
Abigél, Alex
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 26469926
   « Vissza

Megnyílt a Koronakert Cukrászda

 « Cikkek és hírek 
2019. június 12.
 

A Koronakert Étterem, a Kertváros egyik legjobb étterme, hosszú ideje működik a József utca és a Szent Korona utca kereszteződésében lévő telephelyükön. Most egy újabb profillal kívánnak a kedves kertvárosi vendégek kedvében járni – igényesen kialakított cukrászdát nyitottak az étterem szomszédságában lévő épületben.

kepfile

kepfile

Panorámaképen a cukrászda tágas belső tere – minden vadonatúj, igényes kialakítású, alkalmas családi összejövetelekre, hangulatos baráti beszélgetésekre

   A Szent Korona utca és a József utca sarkán található Koronakert Étterem már 15 éve működik, népszerű helyszíne számos rendezvénynek, és nemcsak a kerületből, hanem jóval messzebbről is ellátogatnak ide a vendégek, majd szívesen vissza is térnek. Volt az étteremnek egy külön rendezvényterme is az étterem melletti épületben, de már csak volt….Most lesz egy éve, hogy megkereste a tulajdonosokat egy cukrász, aki mint mondta, fantáziát lát abban, hogy itt egy cukrászat létesüljön, amit ő szívesen elvezetne. Jól kiegészítené az éttermi szolgáltatást. És megszületett az elhatározás, amelyet tett követett: teljes átalakítás, komoly beruházások, hogy minden olyan legyen, amilyennek lennie kell.

kepfile

A kerthelyiségben árnyas asztalok mellett lehet kényelmesen beszélgetni, akár egy jó társaságban – a kínálat pedig minden igényt kielégít

   Az előkészítő lépések után idén januárban elkezdődött a nagy munka, és március 30-án megnyitott a Koronakert Cukrászda – az eredmény önmagáért beszél, és méltó párja az étteremnek.
   A tulajdonosok álma, hogy egy olyan hely legyen ez a cukrászda, ahova nyugodt, kellemes körülmények között le lehet ülni beszélgetni egy finom süti, kávé, tea mellett. Talán az éttermi vendégek igénye is közrejátszott, hiszen náluk nagyon szerettek „elüldögélni”, de ez inkább egy cukrászda profilja. A hely tágas, igényes, mégis hangulatos – bent is bőven van hely, a kerthelyiségben pedig árnyas asztalok mellett lehet kényelmesen beszélgetni, akár egy jó társaságban –, a kínálat pedig minden igényt kielégítő!
  Náluk a minőség a fontos, mindenből a legjobb alapanyagokat használják. Van néhány különlegesség is, amit érdemes megemlítenünk, mint például a gyümölcsös képviselőfánk vagy a sacher torta, amilyen finomat csak Ausztriában lehet kapni – mondta egy vendégük. De ki hallott már a Snickers süteményről, vagy a málnás tejcsoki tortáról? Jöjjenek be ide, s látnak még sok csudát, s meg is kóstolhatják!

                    kepfile     kepfile

                               Milota diós-karamell torta                         Gyümölcsös képviselőfánk

   Cukrászuk, akit már említettünk, igen jártas a szakmájában, már eddig is komoly szakmai elismeréseket szerzett viszonylag fiatal kora ellenére – tapasztalatait pedig jól kamatoztatja a Koronakert Cukrászat termelő üzemében. Persze ebből a vendégek csak azt látják, hogy a választék gazdag, nemcsak süteményből, tortából, hanem most a fagylatospultban is legalább két tucat különlegesség található a már jól ismert fajták mellett, prémium kategóriás alapanyagokból. Na és az ízük…
  „A szomszédos rendelőintézetből egyszer bejött az egyik dolgozó, és vett egy adag pogácsát. Majd nemsokára visszajött, és felvásárolta az egész készletünket, mert akkora sikere volt a kollégák között a kostolónak! Cukrászunk kezdhetett neki gyorsan egy további adagnak, hogy legyen mit a pultra tenni…” – meséli nevetve az egyik tulajdonos.

  Ennél nagyobb baja soha ne legyen egy cukrászdának. Kívánunk sok ilyen elégedett vendéget, és hozzá jó munkát!

Koronakert Cukrászda • 1161 Bp. Szent Korona u. – József utca sarok • Nyitva: Keddtől péntekig 11-20 óráig, szombat-vasárnap 10-20 óráig (hétfőn zárva

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2023. február 08.
2023. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez