Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28655705
   « Vissza

Az asztrológus gondolatai Asztrológiai útmutató az Oroszlán jegyében

 « Horoszkóp, asztrológia 
2019. július 17.
 

„A fény mindig utat mutat,
Annak, ki a mélyben kutat.”

kepfile

  Idén a Nap július 23-tól augusztus 23-áig tartózkodik az Oroszlán jegyében. Mifelénk ez a nyár dereka, többnyire a legmelegebb és legszárazabb periódus. A planétákra tekintve megállapíthatjuk, hogy ebben az időszakban csökken a feszültség, és ha jól sáfárkodunk lehetőségeinkkel, akkor bátran tervezhetjük meg a pihenésünket, feltöltődésünket. Aki mostanra időzítette a nyaralását, úgy tűnik, „jó lóra tett”.

  Véget értek az Európai Uniós választások, a politikusok megegyeztek valamiben, és talán ősszel az is kiderül, hogy milyen irányba halad Európa szekere. A Pride fesztivál lecsengett, büszkén mutogatták másként gondolkodó honfitársaink azt, mi a többség véleménye szerint a magánélet kulisszái közé való. A másság elfogadását nem könnyíti az erkölcsi normákat feszegető, öncélú magamutogatás. Az asztrológia az LMBTQ betűi mögé rejtett, hétköznapitól eltérő szokásokat és szexuális magatartásformát a Vízöntő és az Uránusz analógiáihoz sorolja. A Zodiákus szintjén e szimbólumrendszer szemben áll az Oroszlán jegyével és az uralkodó planétájával, a Nappal.
 Az oppozíció feszültséget jelöl, mely fizikai szinten agresszióba torkollhat, főleg akkor, ha az ösztönök eluralkodnak bizonyos közösségeken, illetve egyéneken. Szerencsére idén ezt is megúsztuk. Spirituális szinten minden történés tüköreffektusként értelmezhető, mert ami nem tetszik, ami zavaró, az mindig arról szól, aki beletekint e tükörbe. A tükörbe csak önmagamat láthatom és ez akkor is igaz, ha a látvány idegesítő.

 Az Oroszlán uralkodásra vágyik. Törekvése a mindenkori középpontot célozza. Vezetői képességekkel rendelkezik, de a hatalom gyűrűje olyan kísértés, aminek kevesen képesek ellenállni. Uralkodni csak igazságosan érdemes. Ha nem ez történik, akkor az ösvény végén ott vár a bukás. Az Oroszlán energiákat birtokló emberek erőt sugároznak.
  A Nap az emberben lévő isteni én szimbóluma. A teremtés fényének elpusztíthatatlan részecskéje. A spirituális úton haladó ember előbb-utóbb felismeri, hogy mindannyian ugyanannak a teremtésnek és ugyanannak a Teremtőnek a gyermekei vagyunk. Mert teremtés csak egy volt és Isten is csak egy van.
  Hogy ki mit ért ez alatt, magánügy. Vallásszabadság van, legyen hited szerint! Van egy olyan nézet, mely szerint Isten azért teremtette a világot, hogy megismerhesse önmagát. Az ismeretlen a meg nem nyilvánult. Isten saját képmására teremtette az embert.
  Mi is saját képmásunkra teremthetjük utódainkat. Ezt az aktust, ezt a lehetőséget próbálják valami sátáni tervvel akadályozni a „civilizált Európában”. Az egót vágyfelkeltő információkkal bombázzák a reklámszakma legrafináltabb fegyverei által. A fizikai jólét fokozása az intellektuális és szellemi tunyaság malmára hajtja a vizet. Nem kellenek a gondolkodó, szociálisan érzékeny, segítőkész emberek. Ők veszélyesek.
 Fogyasztói társadalom kell, műanyag világ. Vegyszerek és gyógyszerek által kiszolgáltatottá tett függők hömpölygő áradata. Egészségesnek hazudott magas vérnyomásúak, szeretethiányos cukorbetegek, nyugtatókon élő idegesek, kapcsolati problémás ízületi betegségben szenvedők és még sorolhatnánk a példákat napestig. De nem tesszük. Inkább figyeljünk a kakasra. Éberségre kell ébrednünk, mert az álomcsapda lassan bekerít. A lehetőség kapuja mindenki előtt nyitva áll. A kakas kukorékolása talán az isteni ébredést köszönti.

  Véleményeiket, gondolataikat, kérdéseiket elküldhetik az asztros@yahoo.com címre.

  Vigyázzanak magukra és egymásra!              Tóth Sándor

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez