Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28655267
   « Vissza

Sült libacomb

 « Receptek 
2019. november 14.
 


   Hozzávalók: 4 libacomb, 5 evőkanál mustár, 2 kávéskanál majoranna, 1 közepes hagyma, kb. 1 evőkanál zsír, kb. 2-3 dl víz, 1 fej fokhagyma, só
  Tálban összekeverünk 1-2 evőkanál zsírt, 1 fej zúzott fokhagymát, törött borsot, sót. Ezzel sütés előtti napon bekenjük a combokat, hűtőbe rakjuk.
   Sütés előtt zsírral kikenjük a tepsit, berakjuk a húst, ráöntünk 2-3 dl vizet. Lefedjük alufóliával és 180 fokon sütjük. Ha kb. 80%-ban megsült, levesszük a fóliát és megpirítjuk.
                                                                                                                                                  Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez