CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28655267
|
2019. november 14.
|
|
|
Hozzávalók: 4 libacomb, 5 evőkanál mustár, 2 kávéskanál majoranna, 1 közepes hagyma, kb. 1 evőkanál zsír, kb. 2-3 dl víz, 1 fej fokhagyma, só Tálban összekeverünk 1-2 evőkanál zsírt, 1 fej zúzott fokhagymát, törött borsot, sót. Ezzel sütés előtti napon bekenjük a combokat, hűtőbe rakjuk. Sütés előtt zsírral kikenjük a tepsit, berakjuk a húst, ráöntünk 2-3 dl vizet. Lefedjük alufóliával és 180 fokon sütjük. Ha kb. 80%-ban megsült, levesszük a fóliát és megpirítjuk. Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|