CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19961516
|
2006. szeptember 6.
|
|
|
Hozzávalók: 6 db nagyobb paprika, 40 dkg darált hús, 4 db főtt tojás, 2 dl tejföl, 1 fej hagyma, só, bors, olaj, pirospaprika
A darált húsból pörköltet készítünk, leszűrjük, levét összekeverjük 1 dl tejföllel. A húst összedolgozzuk az apróra vágott keménytojással, 1 dl tejföllel, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, ezzel megtöltjük a kivájt paprikákat. Tűzálló tál közepébe tesszük a talpára állított paprikákat, közé tesszük az esetleg megmaradt tölteléket, majd leöntjük a pörkölt tejfölös levével úgy, hogy a paprikacsúcsokat ne érje. Előmelegített sütőben közepes felső lángon sütjük kb. 15 percig, míg a paprikák megsülnek. Krumplipürével tálaljuk.
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|