CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28662055
|
2020. augusztus 19.
|
|
|
Ízlés szerint a fejes salátát kockázzuk vagy csíkozzuk egy nagy tálba. Aprítunk bele koktélparadicsomot, kígyóuborkát, kápia paprikát és kevés lilahagymát. Rakunk hozzá madársalátát, bébi spenótot és kukoricát. Két-két és fél evőkanál olíva olajat és balzsamecetet öntünk rá, jól összekeverjük, majd visszarakjuk a hűtőbe összeérni. Felkockázzuk a füstölt lazackolbászt és a friss feta sajtot, ami mehet is bele a salátába. Jól összekeverjük, ízlés szerint dresszinggel tálalhatjuk is.
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|