CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20009547
|
2020. július 15.
|
|
|
Sós palacsintát készítünk (hagyományos módon, cukor nélkül). A kiterített, kihűlt palacsintát megkenjük lazackrémmel, feltekerjük és három órára a hűtőbe rakjuk. Az idő elteltével a palacsintákat kiveszszük, tetszés szerinti karikákra vágjuk.Tálalás előtt megszórjuk kaporral vagy oregánóval. A füstölt lazackrém a Sashalmi piac halüzletében korlátlanul kapható. |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|