CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28664306
|
2020. július 15.
|
|
|
Sós palacsintát készítünk (hagyományos módon, cukor nélkül). A kiterített, kihűlt palacsintát megkenjük lazackrémmel, feltekerjük és három órára a hűtőbe rakjuk. Az idő elteltével a palacsintákat kiveszszük, tetszés szerinti karikákra vágjuk.Tálalás előtt megszórjuk kaporral vagy oregánóval. A füstölt lazackrém a Sashalmi piac halüzletében korlátlanul kapható. |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|