Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.09.28. hétfő
Vencel
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 18874950
   « Vissza

Garnélás spagetti olaszosan

 « Receptek 
2020. szeptember 16.
 

Hozzávalók (4 személyre:) 

450 g száraz spagetti, só, bors; extra szűz olívaolaj; 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva; 1-2 szárított, morzsolt piros chili; 400 g megtisztított, nyers garnéla; 1 kis borospohárnyi fehérbor; 2 púpozott ek paradicsompüré konzerv; 1 citrom leve; 2 maréknyi durvára vágott ruccola

Főzzük meg a spagettit a csomagoláson látható utasítás szerint. Forró olívaolajban, serpenyőben, megpirítjuk a fokhagymát és a chilit. Amikor színesedni kezd, tegyük hozzá a garnélát és pirítsuk egy percig. Öntsük hozzá a fehérbort, a paradicsompürét és főzzük egy-két percig. Zúdítsuk a tésztát a szószhoz, ráfacsarjuk a citromlevet, belekeverjük a ruccola felét. Tálalásnál megszórjuk a maradék ruccolával.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. szeptember 16.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez