CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 20006656
|
2006. szeptember 6.
|
|
|
Hozzávalók: egy 2 kg-os ponty, 1 kg durva só, olaj, bors, 1 csokor petrezselyem
Tepsiben 2 cm vastagon elterítjük a sót. A megtisztított halat beirdaljuk, belsejét borsozzuk és beletesszük a petrezselymet. (A belsőséget lefagyasztjuk halászlének.)
Ráfektetjük a sóágyra, tetejét olajjal beecseteljük. Közepes lángon pirosra sütjük, tálra tesszük, a ráragadt sót eltávolítjuk. Rizskörítést adunk mellé.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|