Helyi Hírek - Független folyóirat   2020.10.23. péntek
Gyöngyi
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 19056194
   « Vissza

Atlanti tőkehal édesburgonyával

 « Receptek 
2020. október 14.
 

Hozzávalók:
160 g tőkehalfilé; 300 g édesburgonya; 2 közepes db lilahagyma; 4 gerezd fokhagyma; 1 ek olívaolaj; 1 dl félszáraz fehérbor; rozmaring, só, bors ízlés szerint

A halat sózzuk, borsozzuk, és bedörzsöljük egy-egy gerezd reszelt fokhagymával, majd tűzálló tálba tesszük. Mellé kockázzuk az édesburgonyát, amit szintén sózunk, borsozuk és morzsolt
rozmaringgal ízesítünk. Az édesburgonyára tesszük a felszeletelt lila hagymát és  a maradék fokhagymagerezdeket. Az egészet meglocsoljuk kevés olívaolajjal, majd ráöntjük a fehérbort. Alufóliával letakarva, 180 fokon, kb. 40 perc alatt porhanyósra sütjük.

                                                                                                                                                     Jó étvágyat!

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2020. október 14.
2020. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez