CÍMLAP |
 |
Cikkek és hírek |
 |
Portaszolgálat |
 |
Balesetek |
 |
Tűzoltósági hírek |
 |
Rendőrségi hírek |
 |
Polgármesteri interjú |
 |
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
 |
Horoszkóp, asztrológia |
 |
Receptek |
 |
Videók |
 |
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
 |
Archívum |
 |
Archívum |
 |
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
 |
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
 |
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 19961349
|
2006. szeptember 6.
|
|
|
Hozzávalók: 4 db nagyobb sárgarépa, 1 nagyobb karfiol, 30 dkg zöldborsó, 20 dkg reszelt sajt (vagy lapkasajt), 1 doboz tejföl, prézli, libazsír, petrezselyem.
A zöldséget sós vízben megfőzzük, a répát karikára, a karfiolt rózsáira szedjük. Kizsírozott jénai tálba prézlit szórunk, rátesszük a sárgarépát, arra a borsót, majd a karfiolt, meglocsoljuk fél dl olvasztott zsírral. Ráöntjük a tejfölt, megszórjuk a sajttal, majd sütőben átsütjük, míg a sajt ráolvad. Petrezselyemmel díszítjük.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|