Helyi Hírek - Független folyóirat   2023.01.27. péntek
Angelika, Angyalka
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 26366705
   « Vissza

Így készítsük fel a fürdőszobánkat a téli időszakra!

 « Cikkek és hírek 
2022. szeptember 6.
 

Hogy ne kelljen lemondani a forró zuhanyról.

Manapság a legtöbb embernek az ideje a legdrágább kincse. Nehezen találunk alkalmat a barátainkra, a családunkra, de saját magunkra, illetve az életterünkre is. Egyre nagyobb tudatosságot igényel viszont, hogy a mindennapjaink a már megszokott kényelemben, de legalábbis nagyobb változások nélkül teljenek. De ahogy igaz ez az egészségünkre is, úgy az életünk más területeire, ha  sokáig halogatunk, nem foglalkozunk valamivel, akár egy tudott problémával, utána csőstül jön a baj, majd pedig jöhet a vízvezeték szerelő Budapest minden sajátosságának ismeretével.

Ne halogassunk!

A fürdőszoba vízszerelés igénye sokszor csak akkor ötlik fel bennünk, amikor már nincs más megoldás. Éppen ezért, illetve a kapkodás és kárelhárítás elkerülése miatt, próbáljunk meg előrelátóan tervezni. Vagy csak egyáltalán tervezni.

Nincs olyan, hogy egy dugulás jókor jön. Mindig a legrosszabbkor jön. Télen, egy nagy családi összejövetel közepette a szétfagyott és megrepedt csöveket kiásni senkinek nem lesz kedve, mégis a szükség rákényszerít majd. Előzzük meg ezt a problémát, és beszéljünk időben egy szakemberrel, és ne várjuk meg, amíg nyakig ér a minden. De ha csak arról van szó, hogy nem működik a bojlerünk, az is éppen elég problémát okozhat egy sűrű reggelen, amikor például egy zuhannyal szeretnénk felébreszteni magunkat, de nem tehetjük, ha csak nem egy jeges fürdőre vágyunk.

kepfile

A fürdőszobai munkálatokat tehát hajlamosak vagyunk halogatni, és általában csak akkor fordulunk a hozzáértőkhöz a kérdéseinkkel, amikor már valamilyen problémával találjuk magunkat szembe. Eldugult a lefolyó, csőtörés van, szivárog a víz a csapból... Ismerős, igaz? Ne várjuk meg a pillanatot, amikor például a munka utáni edzésünkről izzadtan hazaesve a zuhany alatt vesszük észre, hogy nincs meleg víz, de ha van is, nem folyik le. Alkalmazzunk házi megoldásokat megelőzésként, ha pedig ezek nem működnek, hívjunk időben szakembereket, hogy ne érjen -- mindig a legrosszabbkor -- kellemetlen meglepetés.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2022. december 07.
2023. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez