Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.24. szerda
György, Debóra
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28811507
   « Vissza

Privilége lett a csömöri Zöldfából

 « Cikkek és hírek 
2023. május 18.
 

Belvárosi színvonalon, de külvárosi árakkal dolgozunk – mondja Bundik Szilveszter mesterszakács

kepfile

   Csömör központjában négy évtizeden át működött a Zöldfa vendéglő, melynek híre messze túlért a település határain. A régi tulajdonos tervezte a felújítást, majd váratlan dolog történt: Bundik Szilveszter családjával Csömörre költözött. Róla tudni kell, hogy több neves étteremnek volt a konyhafőnöke.

    A mesterszakács befektető társával megszerezte a bezárt vendéglő üzemeltetési jogát, majd hatalmas iramban nekikezdtek a felújításnak. A falakig visszabontott épület felújítása három hónap alatt megtörtént, s a szükséges engedélyek beszerzése után áprilisban már meg is nyílt a Privilége étterem.
    – Minden terem külön nevet kapott: van Párizsi termünk, van Casablanka termünk, van Dzsungel termünk, van Monaco termünk – mondja Bundik Szilveszter. – Rendezvénytermünkben 160 főig tudunk eseményeket lebonyolítani – esküvőkre, de konferenciákra, céges rendezvényekre is alkalmas, és hatalmas kivetítő is rendelkezésre áll.

   A Privilége étlapja többrétű: francia bisztró, hagyományos és grill-barbecue ételek is szerepelnek majd a kínálatban. Hétvégeken és a rendezvényeken látványkonyha fogadja a betérő vendégeket. A hagyományos ételek is modernizálva lettek, bőséges adagok kerülnek a tányérra. Belvárosi színvonalon, de külvárosi árakkal dolgozunk – mondja Bundik Szilveszter .

    A mesterszakács, aki a konyhai munkában is részt vesz, szívesen elbeszélget a vendégekkel, és ajánlataival segíti vendégeit az ételválasztásban. 2013-ban egy séf-versenyen első lett a csapatával – a versenyen minden csapattag nagyon odatette magát.

    – Csinálunk grill-barbecue hétvégéket. Minden szerdán rendezvényeket szervezünk, legutóbb jazz program volt, vendégünk lesz Rakonczay (június 7-én), majd több színészt, művészt is meghívunk; ellátogat hozzánk a Fradi foci- vagy kézilabda csapata is. Széles palettán lesznek a szerdai programok.

  Bundik Szilveszter elmondta, hogy számukra nem ismeretlen az adományozás: korábban rászorultaknak szerveztek programokat, táborozást, majd a Covid alatt ételt adományoztak kórházi dolgozóknak. Amint családjával Csömörre költöztek, megkezdték a beilleszkedést a település életébe, támogatják a közösségi, nemzetiségi programokat. A szépen felújított kitűnő vendéglő pedig nem csak az üzemeltetőknek, hanem az egész településnek is hozhat elismerést.

kepfile

Privilége Bistró & Restaurant • Csömör, Szabadság út 13. • Tel: 06-70-383-4497

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. április 24.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez