Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.10.16. szerda
Gál, Aurélia
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 29848492

Bajnok lett az MLTC

 « Cikkek és hírek 
2024. október 10.
 

kepfile

   Bajnoki címet ünnepelt az MLTC. Ezúttal azonban nem a Budapest-bajnokság II. osztályában szereplő felnőttek örülhettek egy feljutást érő aranyéremnek, hanem az U19-es fiatalok. A fiatalok bajnoki címe pedig történelmi siker is volt egyben, az MLTC ugyanis korábban még sosem nyert bajnoki címet utánpótlás korosztályban.
  Szép Ernő 1996 óta edzi a mátyásföldi fiatalokat. A Kistarcsáról érkezett tréner a BLSZ II-ben nyert már bajnokságot a felnőttekkel, akikkel majdnem sikerült ismételnie a BLSZ I-ben is (másodikak lettek), de a fiatalokkal még neki sem sikerült aranyérmet nyernie. Egészen az idei szezonig. Az általa dirigált U19-es csapat a Budapest-bajnokság 2. csoportjában szerepelt. Az előzetes várakozás a csapattal szemben egy 4-5. helyezés volt a 14 csapatos bajnokságban, ám a fiúk olyan jól rajtoltak, hogy a klubvezetés is átértékelte az elvárásokat. Persze, arra, hogy a csapat a végén bajnok is lesz, akkor még senki sem gondolt. Ernő bácsi csapata pedig tette a dolgát, a legnagyobb riválisait például oda-vissza legyőzte, és gyakorlatilag az utolsó fordulóig sikerült megőriznie a veretlenségét is. A zárófordulóban pedig már úgy léptek pályára, hogy tudták, ők a bajnokok, így egy 3-2-es vereség bőven belefért. Ez ugyanis csak a veretlenségüket vette el.
   A csapat gólkirálya az a Szűcs András volt, aki előtte tíz évig kapus volt, az MLTC-ben nevelkedett, majd a KISE és a Pénzügyőr csapatával hálóőrként bajnoki címet nyert, ám visszatérve az MLTC-be mindenáron játszani akart, és ezt a kérését Ernő bácsi is akceptálta. Andris pedig csatárként nemcsak az U19-es csapatba, hanem a BLSZ II-ben játszó felnőtt csapatba is bejátszotta magát.

kepfile

   A bajnoki címet nyert együttes házi ünnepségén mindenki megkapta az aranyérmét, illetve a „bajnokcsapat” feliratú pólóját, és az edzői döntés alapján Bartha Zsombor a legjobb védő, Koronghy Szilárd a legjobb középpályás, Szűcs Andris pedig a legjobb csatár lett. A csapat pedig válaszul Szép Ernőt választotta meg a legjobb edzőjének. Az ősz hajú mesternek néhány könnycsepp is megjelent a szemében a sok gratulációtól. R. T.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. október 09.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez