Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.07.15. hétfő
Henrik, Roland, Vlagyimir
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 29312696
   « Vissza

100 év legjobbjai

 « Cikkek és hírek 
2019. december 29.
 

Az idei évben zajlik az NFL jubileumi 100. szezonja, ennek alkalmából a liga összeállított egy 100 játékosból és 10 edzőből álló NFL All-Time csapatot. A csapatba több olyan játékos is bekerült, akik még mindig aktív pályafutásukat futják. 

kepfile

Az All-Time csapatban 3-an még mindig játszanak az NFL-ben és van egy olyan játékos is, aki tavaly vonult vissza. Az edzők között is akad egy név, aki még aktív karrierje alatt fel tudott kerülni egy ilyen listára.

Tom Brady

A New England Patriots irányítójának nem volt kérdéses a helye a listán. Brady 2001-ben lett a bostoni csapat kezdő irányítója, és azóta már két évtizeden keresztül a legmagasabb szinten irányítja a csapatát. 9-szer szerepelt Super Bowlon, és ebből 6-ot megnyert a New England a Bet365 alternatív link adatai alapján, legutóbb épp a tavalyi évben tudtak diadalmaskodni, pedig Brady már 41 éves volt. De még mindig nem hagyta abba a csúcson és ki tudja meddig fog tartani minden idők egyik legkomolyabb sportkarrierje. A New England az idei szezonban is bejutott a playoffba, úgyhogy Brady és a csapata még tovább döntheti a rekordokat. A NFL All-Time 10 irányítója közül Brady az egyetlen, aki még jelenleg is aktív.

Larry Fitzgerald

Az elkapók közül is egyetlen olyan játékos van, aki még mindig az NFL karrierjét futja, az pedig Larry Fitzgerald az Arizona Cardinals játékosa. Bradyhez hasonlóan Fitzgerald is egy csapatban játszotta végig eddigi karrierjét, ez a klubhűség is ritka manapság. Az elkapót 2004-ben a harmadik helyen választotta ki az Arizona a drafton, pedig egy elkapónál ritka, hogy ilyen elől választják. Fitzgerald azonban megszolgálta ezt a bizalmat, és több mint 10 évig volt posztja egyik legjobbja, és még 36 évesen is nagy segítség a csapatának. Az arizonai legenda 2008-ban Super Bowlt játszhatott a csapatával, de nem sikerült nyerniük. Az NFL All-Time csapata mellett a Hall Of Fame tagság sem lesz kérdés nála.

Adam Vinatieri

Vinetieri a legidősebb NFL játékos, és rengeteg rekord fűződik a nevéhez, így az ő neve sem meglepetés a listán. A rúgó 1996-ban került a sportfogadás terén is népszerű New England Patriotshoz, ahol 2001-ben, 2002-ben és 2004-ben is Super Bowlt nyert, ráadásul 2004-ben ő mutatta be a győztes rúgást a mérkőzésen végén. 2006-ban az Indianapolis Colts csapatához szerződött, és jól sikerült a váltás, hiszen egyből bajnoki címet nyert a csapattal. Vinatieri azóta is a Colts játékosa, és 47 évesen is még ő a csapat rúgója, így szintén egyértelmű helyen van az All-Time csapatban.

Az aktív edző személye sem lesz meglepetés, hiszen a Patriots dinasztia vezetőedzője Bill Belichick az, aki bekerült a 10 edző közé. Belichick 2000-ben vett át a New England irányítását, és azóta is Bradyvel közösen küzdenek a bajnoki címért.

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. május 22.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez